Webshop » Boeddhistische voorwerpen » Kapala (thod-pa) Tibet » Tibet Kapala skull - koraal

Tibet Kapala skull - koraalshb06.A Tibet Kapala skull - koraal
shb06.A Tibet Kapala skull - koraalshb06.A Tibet Kapala skull - koraalshb06.A Tibet Kapala skull - koraalshb06.A Tibet Kapala skull - koraal€ 285,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
Tibet KAPALA skull
In het Tibetaans boeddhisme de kapala of thod-pa is een schedel ( in hars en/of metaal ) voor ritueel gebruik, en vertegenwoordigt de symbolische vernietiging van kwaadaardige entiteiten. De kapala wordt gebruikt om offers van brood of wijn, symboliseert bloed en vlees, aan "toornige" goden. Bij sommige rituelen wordt de kapala gebruikt om briefjes met dromen,wensen, en vervloekingen te verbranden.

In Tibet zeggen ze ook "Whishfulfilling Jewel" Tegen rituele schedel

Door onze jarenlange ervaring van rondreizen, het volgen van opleidingen en importeren van rituele voorwerpen uit de Himalaya gebergte en mede door onze goede contacten met het archeologisch instituut kunnen wij bijzondere kristallen schedels, en rituele schedels aanbieden. 

Deze authentieke schedels werden door onszelf uitgezocht in de Himalaya streek, en met toelating van het archeologisch instituut overgebracht tot bij ons.

We hebben zelfs enkele oude unieke exemplaren in ons bezit die gevonden werden op bijzonder krachtplaatsen bij oude Tibetaanse kloosters in het Himalaya gebied.

Schedels staan ons ook bij op de weg naar zelfontplooiing, energieën te richten en ons in balans te brengen.
Je kan healing (spirituele genezing) ontvangen op verschillende niveau's.
Oud karma of blokkades kunnen worden opgeruimd.

Een aankoop van een schedel kan veel voor jou betekenen, een vriend, een gids, een bron van energie en gegevens, goede raad en succes. 
Opgelet jij kiest geen schedel, maar de schedel kiest jou. 
Als je een schedel bekijkt voel je als het ware een stroom van liefde en energie door je lichaam stromen, wel dan zit je goed, er moet als het ware een klik, een soort verbinding tot stand komen.

Hoogte ca14cm