Webshop » Edelstenen, kristallen & mineralen » Punten, staven en vrije vorm » punt Samadhi kwarts

punt Samadhi kwartsPUNT01 punt Samadhi kwarts
PUNT01 punt Samadhi kwartsPUNT01 punt Samadhi kwartsPUNT01 punt Samadhi kwarts€ 110,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  
21 x 4 x 3 cm

Samadhi quartz uit Tibet
Samadhi stenen zijn zeldzaam en worden felbegeerd. 
Ze worden slechts gevonden bij een hoogte vanaf 4500 meter in het Himalaya gebergte. 
De Himalaya is een unieke bergketen op aarde. 
Dit is traditioneel ook het land van de Boeddha’s, de Yogi’s en Mystici die hun verlichting in deze bergen hebben bereikt.

De lokale bevolking ziet deze krachtstenen als ‘de ogen van God’ en meent dat ze de kennis en waarden bezitten van alle voorgaande heiligen uit het Boeddhisme en Hindoeïsme. 
De oude waarheden van de wereld worden door samadhi opgeslagen en komen weer vrij op het moment dat de gebruiker dit wenst of nodig heeft. 
Het werd Samadhi genoemd omdat het de energieën van de Himalaya en de vibratie van onvoorwaardelijke liefde en vrede bevat. 
Er wordt ook gezegd dat Samadhi stenen toegang bieden tot de zogenaamde “Akasha-kronieken”, een opslagruimte buiten onze tijd en ruimte, waar alles wat ooit is gebeurd en wat nog gebeuren zal, vast ligt.
Geweldig om te herstellen van verslaving, mishandeling en je te helpen je eigen emotionele behoeften te begrijpen en te vervullen - Verzacht schaamte, schuldgevoel en verdriet. 

Er wordt gezegd dat Samadhi de energie heeft van een dikke knuffel gevuld zijn met onvoorwaardelijke liefde. Brengt je troost en medeleven in tijden van emotionele stress en herinnert je eraan dat je niet de enige bent in je lijden.