Webshop » Beelden » Beelden in brons / koper » Tibetan wrathful deities beelden in brons / koper » Zhambala (White Kubera), 41cm

Zhambala (White Kubera), 41cm664 Zhambala (White Kubera), 41cm
664 Zhambala (White Kubera), 41cm664 Zhambala (White Kubera), 41cm664 Zhambala (White Kubera), 41cm664 Zhambala (White Kubera), 41cm inclusief BTW

Beschikbaar, maar wordt niet online verkocht

Zhambala (White Kubera)

Kubera is de de God van rijkdom in het Tibetaans Boeddhisme.Er zijn diverse rituelen waarbij water over het beeld wordt gegoten terwijl men de mantra van Zhambala herhaalt. De intentie is om rijkdom te verkrijgen maar slechts voor het aanwenden van positieve doelen zoals het helpen van minder bedeelden in de samenleving of voor het aanwenden van spiritueel onderricht aan anderen.

Witte Dzambhala wordt geboren uit het rechteroog van Avalokitesvara Bodhisattva, ook bekend als de manifistatie van Avalokitesvara Bodhisattva.
Volgens de soetra kan zijn mantra het lijden stoppen, slecht karma vernietigen en een bodhichitta of geest hebben. Zijn mantra kan ook rampspoed en ziekte voorkomen. Hij brengt ook rijkdom naar alle bewuste wezens door zijn mantra te chanten.

De Tibetaanse naam is "Dzambhala Gapee" wat betekent, witte dzambhala. Witte Jambhala zit op een sneeuwleeuw, hoewel sommige kunstenaars hem op een draak verbeelden en in zijn linkerhand is er ook een mangoest die kostbare diamanten en ornamenten uitspuugt.
White Jambala Mantra Is:
Om Padma Trotha Arya Zambhala Siddhaya Hum Phat


Prijs is per stuk, tenzij anders expliciet aangegeven
Webshop gemaakt met EasyWebshop